Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

5 GHz module in AIR-AP-1020 not work :)

I have Airospace AIR-AP-1020 access point in Site Survey Mode (jumper across both of the Site Survey header pins).

The 5 GHz radio not work :)

This is part of telnet sesion:

Atheros Access Point Rev 0.0.0.225

wlan0 -> 0x80fb3a30 (tNetTask): Invalid radio type in rrm

0x80fb3a30 (tNetTask): Invalid radio type in rrm

0x80fb3a30 (tNetTask): Invalid 802.11As Rate Information

Is this 5 Ghz radio damaged ?

This is "get config" information:

wlan0 revisions: mac 5.7 phy 4.2 analog 3.6

PCI Vendor ID: 0x168c, Device ID: 0x13

Sub Vendor ID: 0x168c, Sub Device ID: 0x13

AP software 0.0.0.225

Administrator@TEMPLAR:z:/gate/ath/ap/os/vxworks/target/proj/ap-ar5312

Jun 16 2005, 19:47:41

DEBUG

AP Cfg Rev: 2

Country Code: NA

Wlan State: Enabled

Radio Frequency: 5260 MHz (IEEE 52)

Wireless Mode: 802.11a

Auto Channel Select: Disabled

Data Rate: best

Antenna: 1

Login Username:

RADIUS address:

Name server IP address:

Name server domain suffix:

SSID: Airespace

SSID Suppress Mode: Disabled

System Name:

Beacon Interval: 100

DTIM: 1

Fragmentation Threshold: 2346

cfpStatus: Disabled

cfpPeriod: 10

cfpMaxDuration: 100

RTS/CTS Threshold: 2346

AIFS: 2

Minimum Contention Window: 15

IP Address: 192.168.0.50

IP Mask: 255.255.255.0

Host IP Address: 0.0.0.0

Gateway IP Address: 0.0.0.0

SNTP/NTP Server IP Address:

Time Zone:

224
Views
0
Helpful
0
Replies
CreatePlease to create content