Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

AP521G-A-K9 initial setup

I am trying to set up two AP521G-A-K9's to be autonomous AP's. The problem is that the web interface will not allow me to enter any value. I've tried to set the IP, the SSID, and enable the radio. In all cases clicking the 'Apply' button does nothing.

I'm sure there is some kind of setup guide available SOMEWHERE, but I've not been able to find it. If anyone can either point me in the direction of such a document or tell me what exactly I am doing wrong I will be forever grateful.

Thanks

4 REPLIES
New Member

Re: AP521G-A-K9 initial setup

I'm only a beginner with cisco but I had a very similar problem to yours with my Air-AP1242AG wap. After loading a brand new IOS the web interface appeared dead and unresponsive, the buttons did nothing. It turned out it was the firefox browser I was using. I must have re-loaded the IOS about 6 times before I tried Internet Explorer 6 instead, and discovered that in IE6 the web interface was perfect and it all worked like a dream.

New Member

Re: AP521G-A-K9 initial setup

Seems we n00bs have a lot to learn.

Like maybe how to configure products from Foundry?

New Member

Re: AP521G-A-K9 initial setup

so did you solve the problem you were having?

New Member

Re: AP521G-A-K9 initial setup

Oops. I posted this question in two forums and apparently I posted my follow-up to the other one. Sorry about that.

Yes, I did figure out my problem...Firefox. So thank you for the reply...it was spot on.

286
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease to create content