Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

C2504 with LAG and VLAN tagging

Having issues with setting up LAG on a Cisco 2504 WLC and implementing VLAN tagging on the different SSID´s.

Without LAG I had this up and running by using dynamic interfaces and assigning the different SSID´s to a perticular interface which was then assigned a specific VLAN.

However once I enabled LAG on the 2504, the dynamic interfaces became disabled and im unable to find documentation on how to configure VLAN tagging on SSID´s when using LAG.

Relevant info:

Cisco 2504 WLC running 7.4.100.0 (FUS 1.8.0)

Cisco 2602 APs

Cisco 3560 switch running IOS 15 (c3560-ipbasek9-mz.150-2.SE3)

Switch output:

C3560-PoE8#show etherchannel 1 summary

Flags:  D - down        P - bundled in port-channel

        I - stand-alone s - suspended

        H - Hot-standby (LACP only)

        R - Layer3      S - Layer2

        U - in use      f - failed to allocate aggregator

        M - not in use, minimum links not met

        u - unsuitable for bundling

        w - waiting to be aggregated

        d - default port

Number of channel-groups in use: 1

Number of aggregators:           1

Group  Port-channel  Protocol    Ports

------+-------------+-----------+-----------------------------------------------

1      Po1(SU)          -        Fa0/1(P)    Fa0/2(P)    Fa0/3(P)

                                 Fa0/4(P)

WLC output:

(Cisco Controller) >show lag summary

LAG Enabled

if.png

So basically what im trying to achieve is to implement LAG, use 2 SSID´s which are tagged in VLAN 300 and 400 respectively and keep management traffic untagged.

2 REPLIES
Hall of Fame Super Silver

Re: C2504 with LAG and VLAN tagging

Did you reboot the WLC after you enabled LAG?

Sent from Cisco Technical Support iPhone App

-Scott
*** Please rate helpful posts ***
New Member

C2504 with LAG and VLAN tagging

Hi Scott,

Yes I did.. But it seems that after deselecting the "Interface/Interface Group(G)" under the SSID´s and then selecting the dynamic interface again that the problem is resolved.


504
Views
0
Helpful
2
Replies