Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Client Radio No Link Status

I'm having a problem with my aironet AP350 series router.

After booting it up the Client Radio has a status of "No Link"(access through the telnet port and the web page). When I check the front of the router the ethernet and status light are blinking green. The radio light is a solid red.

I tried looking up these indications in the configuration guide but it doesn't have this scenario. Does this mean that the radio stopped functioning? Is the problem software or hardware? How should I go about resolving this problem?

(Oh, while trying to troubleshoot I reset the hub back to factory specs but no luck).

  • Getting Started with Wireless
3 REPLIES
New Member

Re: Client Radio No Link Status

I updated all the firmware on the AP router. The radio status light is not red anymore but neither does it blink. When I look on the status page though the browser it says that the status of "awc0" is "no link". I can't find ANY references to this error. Can someone help me or tell me where to go for help?

New Member

Re: Client Radio No Link Status

I am having similar issues, have you found an answer?

Green

Re: Client Radio No Link Status

Check the settings for the drivers. Settings like "short preamble" are not WiFi.

If your NICs are not Cisco / Cisco compatible, make sure all the settings on the AP are WiFi compliant.

Also verify that the channel assignments are not hard-coded to different channels (AP on 11, client on 5, etc...)

Good Luck

Scott

173
Views
0
Helpful
3
Replies
This widget could not be displayed.