Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

Problems with LAPs 1252 and WLC 4400

I have problem with clients performance in LAPs 1252 and WLC 4400. When the clients are connected they have slow transfering, around 800ms in ping command. Somebody can help me ?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Hall of Fame Super Gold

Re: Problems with LAPs 1252 and WLC 4400

What about event logs from the APs?

4 REPLIES
Hall of Fame Super Gold

Re: Problems with LAPs 1252 and WLC 4400

How many clients are affected? Are the affected clients associate/authenticate to ALL your AP's or just one in general?

Console into your AP in question and check the logs. If you can't console in, you can debug into the LAP by CLI into the WLC and perform the following commands:

1. config ap debug enable

2. config ap debug command "enter command here in between the quotes"

When you are done, don't forget to disable the debug.

3. config ap debug disable

Hope this helps.

NOTE: Thanks to Edison Ortiz for the debug stuff! :)

Community Member

Re: Problems with LAPs 1252 and WLC 4400

Hi Leo Laohoo, thanks for your help.

I have 12 APs, some have around 30 Clients others 6 Clients, but when I have problem afect all the Clients in all the APs. The Controller have 2 Interfaces in LAG, and I have 12 WLANs with the proper ID and proper virtual interface. All WLANs are in the same group and all APs are broadcasting all SSID.

Thanks.

Hall of Fame Super Gold

Re: Problems with LAPs 1252 and WLC 4400

What about event logs from the APs?

Community Member

Re: Problems with LAPs 1252 and WLC 4400

I will get it and tomorrow I tell you the results.

Thanks a lot.

267
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease to create content