Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Why can't I browse to my 1252 AP

Hi All,

I have the 1152 connected to a Linksys router.  My PC is connected to the same Linksys router.

My IP is 192.168.1.101. 

The AP is 192.168.1.102. 

I can ping it fine. 

I put 192.168.1.102 in my browser and I get nothing.   Says IE cannot display the webpage.

Any ideas?

Thanks again - Joe 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Why can't I browse to my 1252 AP

make sure your console is set for 9600/none/8/1 flowcontrol needs to be off.

HTH, Steve ------------------------------------------------------------------------------------------------ Please remember to rate useful posts, and mark questions as answered
7 REPLIES

Why can't I browse to my 1252 AP

Can you telnet into the AP and post the config?  It's possible the AP doesn't have the webserver enabled.

HTH, Steve ------------------------------------------------------------------------------------------------ Please remember to rate useful posts, and mark questions as answered
New Member

Why can't I browse to my 1252 AP

Negative on the telnet.  It says "Could not open connection to the host". 

I also have a console cable connected.  I can see the info scroll by.  But it's non-responsive to me hitting "enter".

Just cant seem to communicate with it.  I reset it to factory default by holding down "Mode" button as it powered up.

Any ideas???

Why can't I browse to my 1252 AP

make sure your console is set for 9600/none/8/1 flowcontrol needs to be off.

HTH, Steve ------------------------------------------------------------------------------------------------ Please remember to rate useful posts, and mark questions as answered
New Member

Why can't I browse to my 1252 AP

Well, that's pretty embarrasing.  I opened a new Hyperterminal session and made sure settings were as you stated.  Now I can communicate.  Thank you for that.

Next issue is username and password.  Since I reset it to factory default (or so I think I did), I'm using "Cisco" for username and password.  However it's saying "Authentication Failed".

Any ideas about that?

Why can't I browse to my 1252 AP

should be cisco/cisco for a default user/pass.

HTH, Steve ------------------------------------------------------------------------------------------------ Please remember to rate useful posts, and mark questions as answered
New Member

Why can't I browse to my 1252 AP

After further review, I dont think it has been reset to factory because the name it displays if from the former user.

how do you reset this thing?  Everything I've read says hold down the "Mode" button at power up.  Tried that a few times but doesnt seem to be working.

Why can't I browse to my 1252 AP

Holding the mode button should work.  disconnect the power, press and hold the mode button.  wait for 5-10 seconds, and release it.

If you stay connected to the console port, you'll see it boot up and should be ble to get into it.

HTH, Steve ------------------------------------------------------------------------------------------------ Please remember to rate useful posts, and mark questions as answered
458
Views
0
Helpful
7
Replies
CreatePlease login to create content