Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Wireless Radio on C897 not coming up

Hi All,

 

I am trying to bring up Wireless on C897.

I have done the below config in the Ap

 

dot11 SSid test

vlan 1

 

interface dot11radio 0

ssid test

no shut

 

but its giving an error stating "*Mar  1 05:08:26.014: %DOT11-4-NO_SSID_VLAN: No SSID with VLAN configured. Dot11Radio0 not started."

 

 

Please if someone can help with this

 

 

 

 

 

Everyone's tags (1)
3 REPLIES

at a minimum you need to add

at a minimum you need to add the following to dot11 SSID test:

authentication open


you should also look into securing the SSID as well.

 

HTH,

Steve

HTH, Steve ------------------------------------------------------------------------------------------------ Please remember to rate useful posts, and mark questions as answered
New Member

Hi Steve, Thanks for an early

Hi Steve,

 

Thanks for an early response.

I tried adding the authentication open but its still giving the same error.

 

I am attaching herewith the AP and router config.

Please if you can check and let me know where I am going wrong

New Member

Hi, please if someone can

Hi,

 

please if someone can help me out with this.

I need to bring up the wireless ASAP.

 

 

43
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease to create content