Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

#Site.URL# link in emails

#Site.URL# link in emails

Hi - we have a new link for newScale for Request Center and it is https instead of http.  Now when we add a link to an email to the request center, it changes the https link back to the http link which doesn't work.   Anybody have any ideas?

  • Intelligent Automation
Everyone's tags (1)
6 REPLIES
New Member

#Site.URL# link in emails

you need to change the value in be.properties to reflect the change

New Member

Re: #Site.URL# link in emails

New Member

Re: #Site.URL# link in emails

Thanks  Tylor - that didn't work.  Here's what I'm putting in -

<A  href="https://our site url"  target="_blank">OnlineServiceCatalog</A>

and  this is what it changes to - which errs out when user clicks on link in  email.

<A href="#Site.URL#application.do"  target=_blank>OnlineServiceCatalog</A>

The  #Site.URL# is standard in newScale and we know that it must live  somewhere in the code, but we can't seem to find it to change it so

New Member

#Site.URL# link in emails

Emir - thank you so much - that worked.  The email links are working fine now.

We do have another issue since we changed to https - exporting.  We get the attached error when trying to export a service.  Would you happen to know what needs to be changed for this to work correctly?

We can import fine, but export does not work.

New Member

#Site.URL# link in emails

OK Emir - never mind - we are now able to export as well.  It was just a setting in IE that we needed to check.

Again - thank you very much for taking time to reply to me.

 

Wendy

New Member

#Site.URL# link in emails

you beat me to it, I had to make the same change some time ago ...

 

there is a MS knowledge cas eoutthere on how to allow this as well using Registry entries ... I can point it out if anyone needs it :)

223
Views
0
Helpful
6
Replies
This widget could not be displayed.