Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Telnet to router works 4 times and fails 5th time

I have a simple TEO 2.2 workflow to telnet to a router. For this I created a target that was failing initially on ‘expect sequence’....later when I corrected the expect sequence, TEO allowed me to create the target and the workflow for telnetting to the router using this target worked for at least 4 tries....and the 5th try onwards the workflow is failing once again on ‘expect sequence’....I can’t understand this as this worked just fine for 4 times...I have captured the 4 outputs that passed and the 5th, 6th...that failed....quite surprised at the inconsistent behavior.

Plesae see attached file (src_shot_1.bmp) for expect sequence that I configured for this terminal target. Also attached is the log file (log.txt) with debug turned ON. In my test, telnet was performed to 192.168.239.225 port 2002.

From the same VM as my TEO, I do the following to telnet to the router successfully:

telnet 192.168.239.225 2002

PRESS RETURN

R2>

I could log into the router without any user name or password. The successful prompt is R2>

Will appreciate prompt help please as I have spent a considerable amount of time debugging this.

thanks

1 REPLY
Cisco Employee

Re: Telnet to router works 4 times and fails 5th time

case opened and solved on this. He was using a telnet/console port type router connection.
You have to send an enter first to get to the prompts. To do that you should configure an
expect statement to expect "\W{0}" and then make a user response send an enter or carriage return.
--Shaun Roberts shaurobe@cisco.com CIAC Adoption Pilot Engineering Lead
348
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease to create content