Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

IDM 6.0 error connectig to sensor

Dear All,

we have 8 ASA with AIP-SSM-10 installed on each of it. The ASA version is 7.2(4) and IPS version is IPS-SSM_10-K9-sys-1.1-a-6.1-1-E1.img

I actually did the upgrade from 5.X to 6.X for IPS and everything went fine I tested by testing some signatures like 2000 and 2004. After few days I can not access the IDM Graphical interface.

It is showing me error " Error connecting to sensor. Failed to create sensor"

Attached is the snapshot of this error. I

Can someone shed lights on the issue

5 REPLIES
New Member

Re: IDM 6.0 error connectig to sensor

I had the exact same thing after my sensors autoupdated to S342. I used the "downgrade" command in configure terminal mode from the cli and all of a sudden I could use the GUI again.

I'm opening a TAC case on this shortly

New Member

Re: IDM 6.0 error connectig to sensor

Hey friend please let me know the outcome of your TAC case

Thanks

New Member

Re: IDM 6.0 error connectig to sensor

Nasim,

I will post here when I get something from Cisco. Try using ssh to get into your IPS then run the downgrade command to see if that fixes it for you too.

New Member

Re: IDM 6.0 error connectig to sensor

I just manually downloaded S344 from CCO and applied it via the GUI and now things are behaving again.

New Member

Re: IDM 6.0 error connectig to sensor

Upgrade your ASA 8.03 and ASDM to 6.0.3

1043
Views
0
Helpful
5
Replies