Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

6921 - Not showing services in applications button

Hi all,

For what i could understand from the admin guide, to access services such as EM on 6921s, you should press the applications button and then services.

But in my case there is no services option.

Other phones are working correctly with EM.

Whta can I do to have the item services show in the applications button?

Users will be provisioned with two lines to simulate call waiting capability, so I can't using a line key for this.

Thanks

Regards

Everyone's tags (5)
4 REPLIES
New Member

Re: 6921 - Not showing services in applications button

Found the answer. Services URL was using the name of the server and we are not using

DNS. Change to the IP address and worked.

Thanks

New Member

Re: 6921 - Not showing services in applications button

I have a similar issue to this in that the phones only show Enterprise

services in the admin and directory menus.

I have 6921 and 6961 phones on CUCM 7.1.

Anyone else have this problem.

Regards

Frank Hunter

New Member

Re: 6921 - Not showing services in applications button

Check if all urls are using ip addresses and not names, or check if your dns configuration is correct.

That was the fault in my case.

Regards

New Member

Re: 6921 - Not showing services in applications button

I have got it to work, I had the services as addresses, and

had to set TFTP not to cache and build all CNFs then restart the TFTP

servers. Then set CNF and cache back.

All now OK.

Regards

Frank Hunter

1466
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease to create content