Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

6941 corporate directory connection failed

Hello ,

When I try to access the corporate directory in the CISCO 6941 I get the message "requesting" 

after a few seconds the error  "connection failed" .

The problem only occurs on the 6941 phones , in the 79xx phones it is working fine . 

someone have any ideas ?

4 REPLIES
Super Bronze

HiHave you checked your URLs

Hi

Have you checked your URLs in Enterprise Parameters? Check the secure and non-secure ones are valid and pointing to the PUblisher IP address in the URL rather than hostname, unless you are 100% your DNS is working for the phones.

Aaron

Aaron Please remember to rate helpful posts to identify useful responses, and mark 'Answered' if appropriate!
New Member

We fixed the problem.. I've

We fixed the problem.

I've uploaded SCCP69xx.9-2-2-6 firmware .

New Member

Hi Erick I have this problem,

Hi Erick

 

I have this problem, but the version 9-2-2-6 is not aviable for download from cisco, please How do you find the image?

Hello jesus,Below is the link

Hello jesus,

Below is the link that points to the 9-2-2-6 firmware. 

 

https://software.cisco.com/download/release.html?mdfid=282622816&flowid=46237&softwareid=282074289&release=9.4%281%29SR1&relind=AVAILABLE&rellifecycle=&reltype=all

 

Hope this helps,

Please rate helpful answers.

Thanks.

 

774
Views
0
Helpful
4
Replies