Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

7941G-GE phones SLOW to register

I have about 30 7941G-GE phones. When I first plug them in they power up, update their firmware, etc. and then register... or at least they say "Registering..." but then they NEVER register. I have to unplug them (I have left them for over an hour and it still doesn't register), plug them back in and wait. Sometimes that will work, sometimes I have to do this 5 times before it will finally register.

I have checked the switch ports, etc. but no errors are present. Any thoughts?

I have about 300 7940G phones and NONE of those have this problem, just the 7941G-GE.

5 REPLIES
Hall of Fame Super Gold

Re: 7941G-GE phones SLOW to register

Hello,

Which FW are you running on the phones ?

Re: 7941G-GE phones SLOW to register

I have seen this happening with the 7.03 manufacturing image thats loaded on the 7941s.

New Member

Re: 7941G-GE phones SLOW to register

I am using:

SCCP41.8-2-2SR1S

Which I believe is the latest version...

Re: 7941G-GE phones SLOW to register

What version CM is this ? Do you have any 7961s ? Do they do the same ?

New Member

Re: 7941G-GE phones SLOW to register

CM is 4.1 (3) SR4d

No 7961's.

We have 7941G-GE's (having issues)

and 7940's - no issues.

138
Views
0
Helpful
5
Replies