Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

7960 and two 7914 expansion modules

Good Evening, gents!

Cisco 7960 with two 7914. Everything worked fine untill yesterday. The second expansion module started flashing red lights, nothing is displayed.


I swaped expansion modules, no changes - the second module is still flashing red lights.

Can not find any description for flashing red lights

PLease, help!

Thank you everyone in advance!

12 REPLIES

Re: 7960 and two 7914 expansion modules

Probably not the sidecars then... have you tried swapping phone and AUX cable?

New Member

Re: 7960 and two 7914 expansion modules

Yes, I swapped AUX cables, no changes..

Re: 7960 and two 7914 expansion modules

Is it possible the device-level config was changed so "Module 2" no longer has the right settings for the sidecar/firmware?

New Member

Re: 7960 and two 7914 expansion modules

No, I am the only one who could do that..But as far as I remember, I never did that ))

Re: 7960 and two 7914 expansion modules

Could you humor me and swap out the phone?  If you feel like the config is good and you've already swapped the sidecars and AUX cable that's about all that's left!  (Aside from PWR-CUBEs)

New Member

Re: 7960 and two 7914 expansion modules

I am going to replace the phone today, will let you know the results

Cisco Employee

Re: 7960 and two 7914 expansion modules

Are the lights flashing, or solid red?

Is this CME or CUCM?

You may be hitting this bug, perhaps?

CSCsw25514

7914 fails to re-register after 'reset' is issued on CME 4.3

New Member

Re: 7960 and two 7914 expansion modules

They are flashing, it is CUCM 6

New Member

Re: 7960 and two 7914 expansion modules

Was going to replace the phone today, but the second expansion module is now working fine..

Re: 7960 and two 7914 expansion modules

Strange....  Maybe your building is haunted.  I'm glad things are working now but I wish we'd found a root cause!

New Member

Re: 7960 and two 7914 expansion modules

Yeah, right, it is strange, still wondering how it is happening. Thank you anyway!

Re: 7960 and two 7914 expansion modules

You're welcome.  Feel free to update us if it starts acting up again.

477
Views
0
Helpful
12
Replies