Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

ATAs auto register to "default" device pool but not to device pool with subs

HI,

Auto registration is turned on.  The ATAs auto register to the PUB. When we configure the device to the production device pool that contains 2 subs the ATAs do not register. In addition,  the ATAs (out of box) are on firmware v3.1.0.  They don't upgrade firmware even when registered to the pub.  There are 2 tftp servers in the network...one server dedicated to tftp and the other is the publisher.  Callmanager is 7.1.3 is using default firmware ata030204sccp090202a.   Even when the new firmware is placed at the device level it still does not upgrade.

I upgraded one of the ATAs using third party TFTP and was able to bring it up to the prescribed ata030204 level.   It registers to the production device pools.  Any ideas why ATAs don't load firmware?    I checked database replication using the "show perf "  command on each server and db appears good.  All other IP devices register without issues.  Also, restarted TFTP services on both servers.

Thanks in Advance,

Teri

1 REPLY
New Member

Re: ATAs auto register to "default" device pool but not to devic

What model ATAs do you have?

392
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease to create content