Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Attendant Console Transfer to VM

We are using AC @ a newly installed site...We are using CCM 5.0 and are having trouble with being able to transfer to VM from AC software. We can transfer to VM by dialing *XXXXX but the transfer to VM button responds with a Failed to transfer call...I have seen other posts that refer to a Voice Mail profile but they pertain to the Windows based CCM...not the Appliance version...has anyone got this working?

Thanks,

Joe

3 REPLIES
New Member

Re: Attendant Console Transfer to VM

Hi Joe,

Did you find a solution to this issue? Having the same problem with 5.1

Thanks

Ryan

New Member

Re: Attendant Console Transfer to VM

Not as of yet...

Joe

New Member

Re: Attendant Console Transfer to VM

We are still having this issue...what I have noticed is that some transfers to vm work and some do not...within the logs of the client I see the following for failed calls:

2022[ACTelephonyDispatcher0]04/20 09:33:50.754 INFO ACTelephonyDispatcher0 >>> ACClientCommunication getVMInfoForDn

2023[ACTelephonyDispatcher0]04/20 09:33:50.817 DEBUG ACTelephonyDispatcher0 >>> ACClientTelephonyMgr.transferToVM() from getVMInfoForDN: [null, null].

2024[ACTelephonyDispatcher0]04/20 09:33:50.817 ERROR ACTelephonyDispatcher0 >>> ACClientTelephonyMgr.transferToVM(): Pilot for[10467] is null.

but for successfull calls I see the following:

2180[ACTelephonyDispatcher1]04/20 09:36:13.365 INFO ACTelephonyDispatcher1 >>> ACClientCommunication getVMInfoForDn

2181[ACTelephonyDispatcher1]04/20 09:36:13.427 DEBUG ACTelephonyDispatcher1 >>> ACClientTelephonyMgr.transferToVM() from getVMInfoForDN: [19000, null].

So it appears as if the client can't find the pilot for the call on the failed transfer...the Voicemail Profiles are setup the same on both phones...

Hope someone can help...

Joe

111
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease to create content