Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

Silver

Call Connecting in Q931 but not ringing

I have a Voice GW - h323, If I do a Q931 debug I can see the "call" connect as below

DB1
        Sending Complete
        Bearer Capability i = 0x8090A3
                Standard = CCITT
                Transfer Capability = Speech
                Transfer Mode = Circuit
                Transfer Rate = 64 kbit/s
        Channel ID i = 0xA18388
                Preferred, Channel 8
        Calling Party Number i = 0x0081, '8xxx'
                Plan:Unknown, Type:Unknown
        Called Party Number i = 0x80, '7xxxx'
                Plan:Unknown, Type:Unknown
Jul 15 17:44:32.776 CET: %ISDN-6-CONNECT: Interface Serial0/0/0:7 is now connected to 8xxx N/A
Jul 15 17:44:32.780 CET: %ISDN-6-CONNECT: Interface Serial0/0/0:7 is now connected to 8xxx N/A
Jul 15 17:44:32.780 CET: %ISDN-6-CONNECT: Interface Serial0/0/0:7 is now connected to 8xxx N/A
Jul 15 17:44:32.780 CET: ISDN Se0/0/0:15 Q931: TX -> CALL_PROC pd = 8  callref = 0x9DB1
        Channel ID i = 0xA98388
                Exclusive, Channel 8

But the phone does not ring. I was going to add the progress_enable settings but is there any thing else I can look for, confirm.

progress_ind alert enable 8

progress_ind progress enable 8

progress_ind connect enable 8

If I do a csim start xxxx should the  destination phone should ring ?

The connectoin is =

CUCM 1>>>>>>GW1a >>>>>>GW1b>>>>>NETWORK>>>>>GW2a>>>>>>GW2b>>>>>CUCM2

The connection is H323, if I point GW1b to another GW3b which connects to a PABX it works ok but not the above

any ideas

thanks

126
Views
0
Helpful
0
Replies