Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Call problem with CCME 4.0

Hi, I am having problem with CME 4.0, I have at cisco IP Phone 7960 and this receive call of the PSTN but the call only ring one times over the ip Phone, the user calling hear the ring back normal. The call display in ip phone as Call lost, A simple IP phone reset will recover the phone.

This occurs randomly. I have reset ip phone every occurs the problem.

can anyone helps?

Thank you.

6 REPLIES
Bronze

Re: Call problem with CCME 4.0

Please verify that you are using the correct phoneload for CME 4.0. If the incorrect phone load is used, you will see unexpected symptoms such as this.

http://www.cisco.com/en/US/products/sw/voicesw/ps4625/prod_installation_guide09186a0080774341.html

Hall of Fame Super Gold

Re: Call problem with CCME 4.0

Hello,

From the config attached, we see that Santiago is running the latest, recommended 7.x load on the 7960.

Is the problem happening on the 7960 only ?

New Member

Re: Call problem with CCME 4.0

Hello

I am have problem only happening on the 7960

New Member

Re: Call problem with CCME 4.0

Hello

See the config attached .

Any suggestions?

Hall of Fame Super Gold

Re: Call problem with CCME 4.0

Hello Santiago,

I have looked at the config before and it seems ok. You may need to run some debug on sccp protocol and the voice port, to see if you can capture any discrepancy.

New Member

Re: Call problem with CCME 4.0

Hello

how do I do it?

Any suggestions?

128
Views
0
Helpful
6
Replies