Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

Callmanager 6.1

I have an issue with ccmuser not showing speed dial options when users login. i have checked the users has rights and the user has normal speed dial keys configured bot BLF speed dial.

5 REPLIES
Hall of Fame Super Red

Re: Callmanager 6.1

Hi Dave,

Sadly only the ccmadmin can setup BLF/SD.

Here is a reference to this fact;

Cisco Unified CallManager supports the ability for a speed dial to have presence capabilities via a busy lamp field (BLF) speed dial. BLF speed dials work as both a speed dial and a presence indicator.Only the system administrator can configure a BLF speed dial; a system user is not allowed to configure a BLF speed dial.

States are:

Idle

Busy

Unknown

http://www.cisco.com/en/US/products/sw/voicesw/ps556/products_implementation_design_guide_chapter09186a008070bc02.html#wp1070507

Hope this helps!

Rob

Community Member

Re: Callmanager 6.1

Hi Rob

sorry iwas not clear with the first post. the user has standard speed dial configured. When they log into ccmuser they do not see speed dial. I have the enterprise parameters set to allow speed dial when in ccmuser and the users has ccmuser privelages.

any help would be good

Community Member

Re: Callmanager 6.1

Hi,

I have a similar problem at a customer running CUCM 6.1(4). Did you found the solution to this problem?

Super Bronze

Re: Callmanager 6.1

Hi

I may be wrong, but are you first clicking on User Options, then 'Device', then 'Speed Dials' on the toolbar?

It's not very obvious where these settings are...  not a very user-friendly page.

Aaron

Please rate helpful posts..

Aaron Please remember to rate helpful posts to identify useful responses, and mark 'Answered' if appropriate!
Community Member

Re: Callmanager 6.1

Hi Aaron,

In our lab we can access the Speed Dials settings as you described below (by accessing Device), but our customer doesn't has it. In Enterprise Manager the Speed Dial option is set to True, so on this point everything seems OK. I'm waiting for feedback of customer that the Role is correctly configured.

Greets,

David

428
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease to create content