Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Cannot get abbreviated dial to work, get "Number not Configured"

I have read other posts but none of the recommended actions seem to work or apply (bug with index greater than 43, performed pub/sub restarts).  I cannot seem to find any configuration information other than defining the number for a given index  (used ccmuser for this) so I assume I am fine from that perspective.  I have entires using personal fast dial index locations 1,2,10,11.  CCM version is 7.0, phone is 7961G with load sccp41.8-4-1s.  

With the phone on hook, I hit the "1" key, the softkey "AbbrDial" shows, and I select it with the resultant error message "Number not Configured".  I have tried all indexes from 1 to 15 in the chance that the index is offset; no luck.

Any help or guidance to here would be appreciated.

Thanks

Andy

Everyone's tags (1)
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Cannot get abbreviated dial to work, get "Number not Configured"

Abbreviated dial only works for "Speed Dial" not "Personal Fast Dial"

3 REPLIES

Cannot get abbreviated dial to work, get "Number not Configured"

Abbreviated dial only works for "Speed Dial" not "Personal Fast Dial"

New Member

Cannot get abbreviated dial to work, get "Number not Configured"

Tracy, that was it.  Thank you VERY much.

Cannot get abbreviated dial to work, get "Number not Configured"

You bet!

672
Views
0
Helpful
3
Replies