Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

Silver

CCM 4.1 Device > Phone > Find - does not display devices

When attempting to display all devices, phones, cti route points, etc... I click find and nothing is displayed below the parameters.  I downloaded the latest version of Java and still nothing.  I am sure this is a browser/client server issue and not a CCM issue but uncertain on where to look.

Everyone's tags (1)
4 REPLIES

Re: CCM 4.1 Device > Phone > Find - does not display devices

1) What browser are you using in conjunction with CCM 4.1?

2) Login to the OS of the server as administrator.  From there, launch IE and perform the same test - see what results you get.

This will help to confirm the browser issue (would not be surprising).

Hailey

Please rate helpful posts!

Silver

Re: CCM 4.1 Device > Phone > Find - does not display devices

IE7

and the account I log in with is the admin.  There are no user accounts on the server.

Re: CCM 4.1 Device > Phone > Find - does not display devices

Back when I managed a large 4.1 deployment, IE7 caused issues and we had to keep IE6 loaded on our machines.

As for the login to the server, you do have a user account on the server - it's Administrator. Login to the OS using whatever account you use (even if it's Admin) and IE6 should be loaded on the CCM server. Run the same query and see what the result is.

Hailey

Please rate helpful posts!

New Member

Re: CCM 4.1 Device > Phone > Find - does not display devices

I was facing the same issue, resolved by updating my browser to IE 8 and java version see attached snapshot.

HTH

Please rate if helpful

Regards,

Shaihan

254
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease to create content