Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

CCM 4.3(1) problems (EM & BAT)

installed Callmanager 4.3(1) on and IBM 7825. Problems encountered are with extension mobility. can't enable the check mark on the device, give script error. modified in SQL and allowed login with device profile, but could not logout or force logout.

second, when creating BAT template for phones, get an error message "error no."

(that is it) when inserting or updating template. If I create with only mantitory items it inserts and updates, but when check EM it (always)errors out. or if I pick a common profile will sometimes error out too. This is probably related to other issue ? I also found that when it errors, sometimes can't get out of error situation without changing name of template.

any ideas - thanks in advance

8 REPLIES
New Member

Re: CCM 4.3(1) problems (EM & BAT)

It will accept extension mobility on the device if you chose a device profile instead of current device. Tried to set to current device after change and still get error.

Please help - thx

have attached the error message

excuse the typo's

should read check mark and device in doc.

New Member

Re: CCM 4.3(1) problems (EM & BAT)

I'm getting the same error message "error no." using BAT 5.3(0.1) and 7941 templates. My Callmanager version is 4.3(1)SR1A, with OS 2003.1.2

New Member

Re: CCM 4.3(1) problems (EM & BAT)

The issue is with Callmanager 4.3. The only fix I have found was to uninstall the latest SR and put ES11 on the box. That was the fix from TAC. Also before putting ES11 on make sure you have a backup of all the .exe for your plugins because it reverts back to older .exe's from CM 4.1. Then when you try and run ART/CDR it will fail.

New Member

Re: CCM 4.3(1) problems (EM & BAT)

I have this issue in CallManager 4.1.3-SR5d as well. I cannot create new BAT phone templates with 7941 and 7961. Any other phone works just fine. Deploying Device Pack 59 didn't make any difference. I get the "Error no" too. must be a generic BAT bug.

New Member

Re: CCM 4.3(1) problems (EM & BAT)

Hi David,

I have encountered the same issue with 4.1.3 ES90 did you get a fix for yours

New Member

Re: CCM 4.3(1) problems (EM & BAT)

Hi Ian,

Not yet. I have however downloaded SR6 for 4.1.3, that I plan to install sometime early in the new year. I don't want to play too much around with the phone system this close to year end.

However there is a painfull workaround. Use a phone import with all details. That's what I did for my site with 7941 phones and this bug.

New Member

Re: CCM 4.3(1) problems (EM & BAT)

I have raised a TAC case because our customer wants to stick with the ES90 so all his sites are running the same code, we dont have a problem on the other sites. I will let you know the outcome.

Thanks for the quick reply

New Member

Re: CCM 4.3(1) problems (EM & BAT)

I was having problem like this with BAT and simply navigated to the page differently. Instead of using the ccmadmin page to get there, I set up a shortcut in my favorites to point directly at the BAT page. I was running into an issue with CCM not passing the correct credentials to the BAT login, see if that helps..

167
Views
0
Helpful
8
Replies
CreatePlease to create content