Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

CCM 6.0 + CUE 3.01 CTI-Route Point is not registerd

Current setup:

CCM: CM6.0.1.2004-4

CUE: AIM module, 3.01

Task completed so far

1. AXL web service activated

2. CTI RP for VM added

3. 6 CTI ports added

4. Add a Application User and add them CTI Route-Point and CTI Ports enable rights

Problems:

1. CTI route point "not registered" status as shown on CM

2. CTI Port is registered

3. JTAPI subsystem registered

I reboot the CCM and the CUE module. No change.

I can import Users from the CCM.

Any Idee what I can do?

Thanks David

5 REPLIES
Community Member

Re: CCM 6.0 + CUE 3.01 CTI-Route Point is not registerd

Hi,

sorry but both link didn`t resolve my issue.

I couldn`t understand why the CTI Ports are registered, but the CTI-Route Point not. For me both will be triggered by the JTAPI User.

David

Community Member

Re: CCM 6.0 + CUE 3.01 CTI-Route Point is not registerd

I have the same issue, in my scenario the 6 cti port and the cti route point dont register... but from the cue web interface i can import users and i see the 6 cti port in "cti port" menù. do you solve the issue?

Community Member

Re: CCM 6.0 + CUE 3.01 CTI-Route Point is not registerd

Hi.

I had an issue like that with CCM 5 and CUE 3.1.1.

It resolved after restarting the CUE.

HTH,

Alex

Community Member

Re: CCM 6.0 + CUE 3.01 CTI-Route Point is not registerd

Hello all,

Yes I faced the same problem CTI Route Point was not registered however CTI Ports were Registered. Reloaded CUE and it got registered.

Thank you and Regards,

Jawwad

522
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease to create content