Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

CER 8.01 - Phones in "Unlocated Phones" pool after switch replacement

I'm running CER 8.01 with CUCM 7.15.

A switch died at a remote location, and it's been replaced with a WS-C3560X-48P switch.  It has the same IP address as the previous switch, and the same SNMP settings as well.  All phones attached to this switch (about 10) are dumped into the "Unlocated Phones" pool in CER.  The phones were dumped into the correct ERL on the previous switch.  The phones are directly attached to the switch, they show up in CDP, they're all 7940 phones, I can ping the switch from the CER server, other switches in the same subnet are reporting the phoes correctly, this has been going on for weeks.  I have manually ran the "switch-port & phone update" several times.  I turned on "debug SNMP packets" and when I manually run the "switch-port & phone update" the following is what the switch log shows:

000799: Dec 11 20:25:41 AST: SNMP: Packet received via UDP from 10.40.6.64 on Vlan102

000800: Dec 11 20:25:41 AST: SNMP: Get request, reqid 18148, errstat 0, erridx 0

system.2.0 = NULL TYPE/VALUE

sysUpTime.0 = NULL TYPE/VALUE

000801: Dec 11 20:25:41 AST: SNMP: Response, reqid 18148, errstat 0, erridx 0

system.2.0 = products.1229

sysUpTime.0 = 1876787052

000802: Dec 11 20:25:41 AST: SNMP: Packet sent via UDP to 10.40.6.64

The other switches at the location (and same subnet) respond with loads of information.  The switch is running IOS Version 12.2(53r)SE1.

Any ideas?  I went over the admin guide, and was able to rule out the basic reasons this would be happening. 

Thanks in advance.

125
Views
0
Helpful
0
Replies
CreatePlease login to create content