Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Cisco 7960G IP Phone, Corporate Directory missing

All my phones show the corporate directory, except phones I've recently deployed to other sites. They aren't showing the corporate directory, just the normal 1, 2, 3 options.

Any Ideas why the corp. directory isn't being displayed?

4 REPLIES
Cisco Employee

Re: Cisco 7960G IP Phone, Corporate Directory missing

are they on the same site as working phones?

or is there a WAN connection in there, maybe there is something blocking the xml or http

HTH

javalenc

if this helps, please rate

HTH

java

if this helps, please rate

www.cisco.com/go/pdi
New Member

Re: Cisco 7960G IP Phone, Corporate Directory missing

They are able to call back to the main site.

At the main site the phones have the corp. directory. But the remote sites don't display it or give any error.

I've seen how to isolate a single or multiple phones in CCM but that procedure isn't implemented.

I'm having a heck of a time trying to figure it out. I've compaired setting in CCM between one that's got it and one that doesn't and they are the same. The only thing I could figure is like you stated something is blocked, or something related to TFTP, maybe?

Cisco Employee

Re: Cisco 7960G IP Phone, Corporate Directory missing

ok, but the thing i'm interested in, is if the topology for working phones is the same as for non-working phones.

if there are more devices there is the chance that an ACL, PIX, ASA or other stuff is blocking the directory.

maybe try applying a later firmware on the phones

HTH

javalenc

if this helps, please rate

HTH

java

if this helps, please rate

www.cisco.com/go/pdi
New Member

Re: Cisco 7960G IP Phone, Corporate Directory missing

The setup is the same.

I deploy the phones then pick them up once usage is complete. But for some reason these are the only ones not showing the corp. directory. Although the phones was new in the box, but they are the same model as all the other phones I use.

Right now I know of 3 - 4 having this issue.

484
Views
0
Helpful
4
Replies