Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

CM6 Issue with Product Type/Device Protocol Display

I converted a 4.1(3)CM cluster to 6.0. Conversion is currently in a staging environment. I added one new phone and the model type/device protocol showed 7960 and SKINNY. I took a 2nd phone, which was registered on the old system and added it to the new. No problem there. Went to add a 3rd (new) phone and after a selected "7960" from the add new device drop-down menu, instead of displaying Model Type=7960, it displayed "TypeModel.MODEL_TELECASTER_MGR" and instead of DeviceProtocol=SCCP, it displayed "TypeDeviceProtocol.DEVICE_PROTOCOL_STATION". In the device list, they are all showing as 7960s but not when you go to their individual config pages. CUCM version is 6.0.1(2000-3). Anyone see this before?

1 REPLY
Green

Re: CM6 Issue with Product Type/Device Protocol Display

Please take a look at:

CSCsk49799

Symptom:

When using other language version of web browser such as IE or Firefox, some menus of CCM6 are displayed strange.

Conditions:

CCM6 has this issue. CCM4 and 5 has no issue.

Workaround:

change the locale of IE to US :

Tools > Internet Options > click "Languages" > Add "English[en-us]" > put it on top of the list

240
Views
0
Helpful
1
Replies