Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

CME - 7.0 - Problem

Hi Guys,

I have just installed a cme 7.0.

Configured extention mobility

I have 2 problem:

1: When I log on to a phone, it will just sit there, it does not go back to the main screen, one has to press the service button again. The login works fine, Phone models are 7975 and 7911

2: When the phone boots up a error come up quickly and goes away. i think it says something like error Locale or something.

I read that one has to maybe update the Locale but Im not so sure how to do this.

Please can some one help me out here..

Thanks

5 REPLIES
Hall of Fame Super Red

Re: CME - 7.0 - Problem

Hi Marius,

I'm sorry that I don't have an answer for question number 1, but for number 2;

This was really covered nicely by Paul in this thread (last answer) :)

http://forum.cisco.com/eforum/servlet/NetProf?page=netprof&forum=Unified%20Communications%20and%20Video&topic=General&CommCmd=MB%3Fcmd%3Ddisplay_location%26location%3D.2cbf1665/0

Hope this helps!

Rob

New Member

Re: CME - 7.0 - Problem

Hi Rob,

Thanks for the help,

I will try and load a UK locale and see if that sorts out the error on the phone, the customer notices this and think there is something wrong so they wont except the site as finish.

As to my first Q I'm downgrading the code now to 4.3 and see if that sorts out the issue. :)

Lets hope it does.

Thank you for the help

Regards,

Marius

New Member

Re: CME - 7.0 - Problem

Did you ever get an answer to problem 1, I have the same problem, did sorting out the locale resolve it.

New Member

Re: CME - 7.0 - Problem

Hi, if you didn't get an answer to question 1 then here it is:

telephony-service

url authentication http:///CCMCIP/authenticate.asp secretname password

The parameters "secretname" and "password" will make the phone exit from the login / logout screen.

Without them, it will hang on the same screen even though the user has completed logging in or out successfully.

What "secretname" and "password" are doesn't matter, they can be any string.

From the system admin guide found here http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucme/admin/configuration/guide/cmemobl.html#wp1148455

Hope this helps,

Glenn

New Member

Re: CME - 7.0 - Problem

Hi,

Had the same issue with the logging in and out and have just applied this and it works a treat. I also have the locale issue which i will look at next.

Thanks

124
Views
5
Helpful
5
Replies