Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

CME 7940 directory search shows block characters and not letters

Hi,

I have a CME system on 12.3(8)YI2.

We have noticed that when selecting search on the local directory we just get block characters and not letters. This happens on the majority of phones but not all, a couple are OK. All are on the same firmware release of 3.3.214.

Also something else odd is that the Model Information and Serial number fields on the phone information say 'Invalid Information' for all phones.

Does anyone know how to resolve this issue?

Thanks,

Chris

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Hall of Fame Super Gold

Re: CME 7940 directory search shows block characters and not let

Hi,

Can you upgrade firmware on the phones ? I would recommend 7.2(4) because of a problem with directories in the latest release.

Hope this helps,pleaserate post if it does!

2 REPLIES
Hall of Fame Super Gold

Re: CME 7940 directory search shows block characters and not let

Hi,

Can you upgrade firmware on the phones ? I would recommend 7.2(4) because of a problem with directories in the latest release.

Hope this helps,pleaserate post if it does!

New Member

Re: CME 7940 directory search shows block characters and not let

Upgrading to phone firmware resolved the issue.

Thanks,

Chris

85
Views
0
Helpful
2
Replies