Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

CTI Route Point Not getting register

Dear All,

We have Cisco CCM 4.1 with IVR 3.5.Suddeenly some of the CTI Route point got unregistered and not able to register.

I have already tried to re-associate the JTAPI Trigger, deleted and tried to re-add, but still not getting register.If i will try to add new it's getting register.I checked MIVR logs getting the below Error logs.

after getting error CTIERR_INVALID_DEVICE_NAME [0x8ccc0022]=Device name is not valid com.cisco.jtapi.CiscoRegistrationExceptionImpl

subsystem partial in service, unchanged cause: A number of route points are OOS - TR[num=1256], TR[num=1760], TR[num=1765]; Some trigger has configuration error - TR[1255]

Could someone help on this.As per Cisco docs need to restart the CRS Engine / CTI Manager.

Regards,

Prabhakar

1 REPLY
Cisco Employee

Re: CTI Route Point Not getting register

Hello Prabhakar,

Mostly this problem related to the fact that CTI Manager is loosing CTI RP information and needs a restart to fix that.

What possible Action Plan might be:

- check CRS compatibility matrix

www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cust_contact/contact_center/crs/express_compatibility/matrix/crsmatrxeol.pdf

- make sure JTAPI client version on CRS matches JTAPI version on CUCM

- upgrade CRS and CUCM to the latest SR/ES available

- if the issue still exist - open a TAC case

Regards,

Vladimir.

729
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease to create content