Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

CUCM6.1.3 https certificate problem- need help

I have an issue when opening a browser window to my subcriber

https://ukldnccm01/ccmadmin

I get the following message

"The name on the security certificate is invalid or does not match the name of the site"

I checked the certificate on the cucm6.1.3 OS administration page and tomcat_cert.pem looks ok

however when i look at the actual certificate issued to ie6 on my p.c it seems to be getting the wrong certificate from somewhere, its a different serial number and the name is missing on the issuer. But i cant see how i fix it. Does anyone have any ideas?

issuer

CN=

OU=UKLDN

0=my organisation

L=UK

s=Lonodon

C=GB

the lines below also have missing entries

also issued to:

issued by:

certification path is also empty

regards

colin

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Red

Re: CUCM6.1.3 https certificate problem- need help

A couple questions:

1) Are you using the default (self-singed) certificate for Tomcat or a 3rd-party signed certificate?

2) Did you restart Cisco Tomcat after uploading the certificate?

3) If you use a different web browser (such as FireFox), would you get the same certficate?

Thanks!

Michael

http://htluo.blogspot.com

3 REPLIES
Red

Re: CUCM6.1.3 https certificate problem- need help

A couple questions:

1) Are you using the default (self-singed) certificate for Tomcat or a 3rd-party signed certificate?

2) Did you restart Cisco Tomcat after uploading the certificate?

3) If you use a different web browser (such as FireFox), would you get the same certficate?

Thanks!

Michael

http://htluo.blogspot.com

Community Member

Re: CUCM6.1.3 https certificate problem- need help

Hi Mike

Thanks for the fast response.

answers to your questions

1) its the self-signed certificate

2) no i didnt restart tomcat

3) i do get the same certificate with firefox

colin

Community Member

Re: CUCM6.1.3 https certificate problem- need help

Hi Mike

I restarted tomcat and the correct certificate was found and all is ok now.

Thanks very much for your help

colin

175
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease to create content