Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

CUE 8 installed with CUCM 8.0

Hello,

I need some help to sort out an issue concerning the integration of CUE 8.0 with CUCM 8.0. I have configured the CTI ports and CTI route point in CUCM and all of them are registered.

When I issue the command "show ccn status ccm-manager" in CUE, the get the display that the CUE is registered to the CUCM.

CUE> show ccn status ccm-manager

JTAPI Subsystem is currently registered with Call Manager : 10.1.1.2

JTAPI version: 8.0 (1.10000) -3 Release

Route Point 7000: in service

CTI port 7010: idle

CTI port 7011: idle

However when call the CTI number, 7000, i get a busy tone after a delay of 2-3 seconds. I have already initialised the CUE during the initial installation.

Could you please advise where should i troubleshoot in order to sort out the issue?

Regards,

Chandrasen

1 REPLY
New Member

Re: CUE 8 installed with CUCM 8.0

Hello,

The system went on SRST mode and I tested by dialing the CTI route poiint number, 7000 and I don't encounter any issue. However when the CUE registers with the CUCM, I get the problem as per my previous post.

Can anyone shed some light here please.

Thanks and regards,

Chandrasen

248
Views
0
Helpful
1
Replies