Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

file not found

I have a cisco cme 4.1 and I have configured it aparently correctly, the problem is that I have 2 kinds of phones, 7912 and 7940, all 7912 runs correctly but 7940 doesn't register.

Normally it takes IP but in the screen appears the message "File not found"

I have tried to put a static IP address but it's the same. Why could be this?

this is the dhcp config?

Why can I debug it?

Best regards.

no ip dhcp use vrf connected

ip dhcp excluded-address 10.0.0.1

!

ip dhcp pool ITS

network 10.0.0.0 255.255.255.0

option 150 ip 10.0.0.1

default-router 10.0.0.1

dns-server 80.58.0.33

!

!

ip name-server 80.58.0.33

ip name-server 80.58.32.97

2 REPLIES
Hall of Fame Super Gold

Re: file not found

Hello,

can you try a factory reset ?

Power off and press # while powering on.

When LED flashes, press 123456789*0#

Phone will look for term40.defaults.loads

Make sure you have this file and the relative .sbn files avaialable on the CCME.

I suggest to use SCCP70.8-2-1S with CCME because of a problem with directories in more recent images.

The phone will upgrade, and reset everything, after it should be able to get an address and register without problems.

Hope this helps, please rate post if it does!

New Member

Re: file not found

Hello,

We have tried the factory reset and the result is the same.

We would be very pleased if you explain us how to make what you suggested us in your answer. I have no idea how to use the information you gave us.

Thank you in advance for your help!

123
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content