Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

GUI is not working in cme 4.1(0)

Hi Team,

Kindly help on below issue.

Gui is not working, It is showing blank page.


troublshooting steps was carried as follow

1:- i deleted flash/gui files then downloaded  gui file(CME GUI Version 4.1.0.2 ) then i coppied it in flash
CME GUI Version 4.1.0.2 which is compatible with IOS release 12.4(11)XJ and 12.4(15)T releases

Admin_user.js
CiscoLogo.gif
delete.gif
dom.js
downarrow.gif
ephone_admin.html
logohome.gif
normal_user.html
normal_user.js
Plus.gif
sxiconad.gif
Tab.gif
Telephony_service.html
uparrow.gif
xml.template
xml-test.html

2.:- configuration:-

    ip http server
    ip http authentication local
    ip http secure-server
    ip http path flash:
    web admin system name Admin password cisco
    dn-webedit
    time-webedit


3:- CME version ----> 4.1(0)
     Router Platform-->2801
     CME GUI --->Version 4.1.0.2
    IOS --- Version 12.4(15)T7

Kindly find the sho version, sho telephony service, sho flash , sho inventory
and sho run,

  • IP Telephony
2 REPLIES
Green

GUI is not working in cme 4.1(0)

Pawan,

On your list of files I think you may have missed one

Can you show the flash

See if you have a file called

admin_user.html

This is part of the GUI TAR from CCO

Regards,
Alex.
Please rate useful posts.

Regards, Alex. Please rate useful posts.
New Member

GUI is not working in cme 4.1(0)

Are your GUI files in a folder on your flash called "GUI" like mine? If so, then you need:

ip http path flash:/gui

412
Views
0
Helpful
2
Replies