Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Help. Ringback tone delay when AutoAttendant Transfer to internal extension

Hi,

I having a problem.  I have a SIP-TRUNK using a CME (router 2921).  I also have installed an ISM-300-SRE unity express module,

When i call the pilot number, wich is transfer to the AA, th AA receives the call. But when i dial an extension, the AA transfer the call

to the extension and the extension rings. But fromo the calling party i don't hear the ringback tone, untill 10 seconds.,  After 10 seconds i hear the

ringback tone.

CME IOS version:

15.1(2)T1

CUE version:

7.1.7

Can anybody help?

Tnanks a lot.

2 REPLIES
Cisco Employee

Re: Help. Ringback tone delay when AutoAttendant Transfer to in

Is there any delay in the intial ringback (before CUE/AA answers

and u hear the prompt?)

After u enter the CME IP phone extn. is there any delay before the

IP phone starts to ring ?

Thinking its perhaps a media cut-thru delay on xfer.

Are u able to provide following debugs for one call with issue along with

CME config?

deb ccsip mess

deb ccsip err

deb voip ccapi inout

Pl. specify calling/called#, xfer to number and flow.

New Member

Re: Help. Ringback tone delay when AutoAttendant Transfer to in

Hi Dilip,

Thanks a lot for trying to help me.  But i already solved the problem.  I made som searh and found the problem.

I put the following command:

  voice service voip

       no supplementary-service sip refer

343
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease login to create content