Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Installing IPIVR 3.x on a new server

I installed the Win OS and CRA software for IPIVR 3.1(2) and put the box on the network last night. This is replacing an existing IPIVR that keeps crashing.

When I check the engine status, everything is fine except the RM-CM subsystem, which stays "initializing" and never changes. Also, when I hover the cursor over the SQL icon in the systray, it never changes from "starting". What do I need to do?

1 REPLY
Hall of Fame Super Red

Re: Installing IPIVR 3.x on a new server

Hi Keith,

Heading : RM-CM subsystem remains INITIALIZING

Symptom : The Resource Manager Contact Manager (RM-CM) subsystem remains in INITIALIZING state.

Possible Cause: Could not load the default scripts CM.aef and RM.aef.

Recommended Action :

1. Check RM jtapi provider configuration. Then Stop/Start Engine again.

2. Check if the workflow scripts CM.aef and RM.aef are presented under C:\Program Files\wfavvid folder and in Manage Scripts Page in AppAdmin. These scripts are automatically uploaded to the Script reposiry during Directory Initialization. They are needed for RMCM subsystem to be in service. If either of these scripts are deleted,missing or corrupted, the RM-CM Subsytem will not go In Service. To recover, upload new copies of these scripts and restart the engine.

http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cust_contact/contact_center/crs/express_4_0/troubleshooting/401/crs401st.pdf

Hope this helps!

Rob

111
Views
0
Helpful
1
Replies