Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Missing FXO Ports

Greetings Everyone,

I have a client who is running a UC520 with 4 FXO ports.  Unfortunatly I need to configure one of them and it appears to not br registering.  I am running a fax machine off of the port and with a butt-set attached I can make out bound calls but inbound gives a busy.  My questions is how do I register the port.  Originally the port didnt even have a MAC or ephone configuration.  Please see the info below.

ephone-53 Mac:EF79.0CA4.0001 TCP socket:[-1] activeLine:0 UNREGISTERED
mediaActive:0 offhook:0 ringing:0 reset:0 reset_sent:0 paging 0 debug:0 caps:7
IP:10.1.10.2 12423 SCCP Gateway (AN)  keepalive 88 max_line 1
port 0/0/1
button 1: dn 52 number 297 CH1   IDLE

UC520#show stcapp device summary
Total Devices:           2
Total Calls in Progress: 0
Total Call Legs in Use:  0

Port       Device          Device   Call          Dev     Directory   Dev
Identifier Name            State    State         Type    Number      Cntl
---------- --------------- -------- ------------- -------    ----------- ----
0/0/2      AN1EF790CA40002 IS       IDLE           ALG     236        CME
0/0/3      AN1EF790CA40003 IS       IDLE           ALG     226        CME

Any assistance would be appriciated.

Cheers

Everyone's tags (3)
1 REPLY
Hall of Fame Super Gold

Re: Missing FXO Ports

If looking at the configuration doesn't reveal, update image and reload.

439
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease login to create content