Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

New cluster, new subs won't show up for CM group

I just built a 7.1.3-31900 set of call managers in our lab, 3 to be exact.  The publisher first then the two subscribers one at a time.  I then upgarded the whole cluster but did not reboot.  I swapped to the active partition on the publisher then both subs once the pub was up and good.

Everything seems good and replication is good but when I go to build the CM group there are no call managers available.  Anyone seen this before?  Last time I did this in the lab I didn't have any issues.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Hall of Fame Super Silver

New cluster, new subs won't show up for CM group

Probably because CM Service is not started on the servers. Also, make sure you defined CM Servers referencing the servers.

Chris

2 REPLIES
Hall of Fame Super Silver

New cluster, new subs won't show up for CM group

Probably because CM Service is not started on the servers. Also, make sure you defined CM Servers referencing the servers.

Chris

New Member

New cluster, new subs won't show up for CM group

Yup my fault.  In my haste I forgot to go activate all the sevices.  Sorry to waste the space it took to create this post lol

And thanks Chris.

144
Views
0
Helpful
2
Replies