Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

Notification Devices

I could use some help.  I have tried everyhting I know to do, but cannot resolve this issue.

I set up my Unity to call my cell phone whnever I receive a new voicemail.  When a new message comes into my box, I get a call from my system informing me that I have a new message and instructs me to enter my pin or press 1 to disable notifications.  Whenever I enter my pin, it seems like Unity is not hearing my input because it repeats the prompt a few seconds later.  If I dial into Unity from outside, I am able to enter my extension and my PIN fine.  It only seems to have an issue when Unity calls me to notify me of a new voicemail.  Any help would be appreciated.

Thanks in advance,

Steve B

Cisco Unity Connection version: 8.6.1.20000-109

CUCM: System version: 8.6.1.20000-1

3 REPLIES
Hall of Fame Super Silver

Notification Devices

Steve,

Sounds similar to this bug:

http://tools.cisco.com/Support/BugToolKit/search/getBugDetails.do?method=fetchBugDetails&bugId=CSCtt15340

CSCtt15340          Bug Details
CUC breaks voicemail phone notification conversation
Symptom:
Customer adds ES60 to existing CUC 8.5.1 and then phone notification for new voicemail breaks. It calls the site, person answers, gets the notification conversation, enters pin per conversation request, times out, CUC either requests the pin again or says DISCONNECTED and hangs up.
This issue is there on other CUC version also.
Conditions:
CUC 8.5.1 with ES60 just added.

Workaround:
NA

Status

Fixed

(Verified)

Severity

2 - severe

Last Modified

In Last 7 Days

Product

Cisco Unity Connection

Technology

1st Found-In

8.5

Fixed-In

8.6(4.3)

9.0(0.96000.23)

8.5(1)ES72

8.5(1.14046.1)

8.6(2)ES16

9.0(0.83)

8.6(2.21011.1)

9.0(0.96000.223)

Chris

New Member

Notification Devices

I have recently installed and configured Unity Connection 8.0.3 and noticed the exact same behavior when using Notifications to alert users of new messages. As Steve B. stated, it's as if the Unity Connection doesn't recognize the user input at all and after 2 attempts, disconnect.

I notice the original post dated July 2011. Is there any resolution or fix for this bug? According to Chris' post the fix has been applied to -

Fixed-In

8.6(4.3)

9.0(0.96000.23)

8.5(1)ES72

8.5(1.14046.1)

8.6(2)ES16

9.0(0.83)

8.6(2.21011.1)

9.0(0.96000.223)

Any information would be greatly appreciated -

Thanks in advance,

Jeff

Notification Devices

Hi All,

Yes we do have unity connection 8.6.1.20000-109 and have the exactly same issue as above posted.

We can call in no issues but when connection calls thats the bug there.

Thanks for sharing the Cisco Bug Info.

Regards

M Taha

362
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease to create content