Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

NovaTec S3 not connecting to CUCM 9.1.2

Hello all,

I am trying to connect a NovaTec S3 (VG-2BRI-R) to my CUCM 9.1.2 following the CIsco and NovaTec guides provided, however I do not see any attempt by the NovaTec to register with the CUCM. I have set the follwing on each side:

CUCM:

End User > NovaTec (with Paswword)

New Phone > Device Type > Transnova S3

Appropriate MRG, CSS, Location, Transnova Non-secure Profile, NovaTec SIP Profile

all 4 lines have a DN assigned in their Partition and have a CSS assigned for directory Numbers.

NovaTec S3:

Interfaces > as "subscriber line"

System IP options > local name, loacl domain, local ip, subnet mask, gateway

System IP Options > Available IP Services > SIP-UDP with CUCM IP Address

NIP > SIP > SIP General Settings > local IP Address set

NIP > SIP > SIP Server Lilsts > Proxy, Registrar, Locator servers all have the both CUCM's (Pub and Sub)

NIP > SIP > Mapping Lists > User mapping > IP, account and password set

NIP > SIP > Mapping Lists > Local mapping > external name, registrar, account and password set

Does anyone out there have any expereince connecting the NovaTec S3 to a CUCM?

thank you in advance

133
Views
0
Helpful
0
Replies