Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

Problem with analog gateway in CUCM 6.1.2

I have a vg224 setup as our analog fax gateway. For some reason the ports that are configured and in use/working show as unknown for both registration and IP address. I have tried resetting the gateway but that has no effect. The lines that are connected are working and can send and receive faxes. What is wrong here?

7 REPLIES
Community Member

Re: Problem with analog gateway in CUCM 6.1.2

Try restarting RIS Data Collector and Database Layer Monitor on all servers in the cluster, this is non-service impacting.

Community Member

Re: Problem with analog gateway in CUCM 6.1.2

Restarting those services on all servers in the cluster had no efect.

Cisco Employee

Re: Problem with analog gateway in CUCM 6.1.2

what are you using? SCCP or MGCP?

if H323 be aware they will never show up as registered

HTH

java

if this helps, please rate

HTH

java

if this helps, please rate

www.cisco.com/go/pdi
Community Member

Re: Problem with analog gateway in CUCM 6.1.2

We are using mgcp. They were showing up as registered yesterday, now today they all show as unknown but are still working.

Community Member

Re: Problem with analog gateway in CUCM 6.1.2

Where does it show not-found? In Publisher or subscriber? or both?

Community Member

Re: Problem with analog gateway in CUCM 6.1.2

I shows unknown on both. But all lines configured in the gateway are still working.

Community Member

Re: Problem with analog gateway in CUCM 6.1.2

this is most likely a synchronization issue and thats why I had recommended to restart RIS and DBL. Not sure if reboot is an option for you at this point, however there are a set of commands you can run to resync the db, I will grab the doc and post it over here.

154
Views
0
Helpful
7
Replies
CreatePlease to create content