Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Community Member

Problem with CTI-Route Point

Hi all,

I have a problem with a new created Route Point :-(

I copied an existing one wich is working as expected.

The new one also works as expected when I call internal.

As soon as i try to reach him from the PSTN I get three or four call-connected tones and then the Route Point answeres and I hear my IPCC-Script-Prompt.

All other RP's behave normal and answer directly.

What are the points I can check for missconfiguration ?

greetings Chris

5 REPLIES
Green

Re: Problem with CTI-Route Point

i dont quite understand what you are doing here, but if you create the CTI RP, you normally do it from UCCX, check the trigger, cti group and applications associated, just compare what u have in the working and what u have in the non-working one.

is gonna use a different script

please clarify

Community Member

Re: Problem with CTI-Route Point

Well I use a CUCM 6.1.2 and a IPCC Enterprise. And if i want to create a new dialed number i have to create CTI Route Points in the CUCM.

The two Route Points are hitting the same script, it's just to devide the calls in two different call types.

greetings Chris

Community Member

Re: Problem with CTI-Route Point

Does no one has an idea?

Is it in the wrong category of the forum?

Community Member

Re: Problem with CTI-Route Point

Are both CTIRPs set up as triggers in Contact Center?

Community Member

Re: Problem with CTI-Route Point

Jep, they are and they also show up as proper registered.

133
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease to create content