Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

"no service configured" displaying when press message/service button

Hi,

CUCM 7.02 with ip phone 7941.

When pressing service/message button on 7941 phone, the phone displays "no service configured".

While 7940/7960/CIPC works fine.

Did I miss some configuration?

Thanks,

JJ

5 REPLIES
Green

Re: "no service configured" displaying when press message/servic

Hi JJ

Make sure you are running latest firmware for 7941, and under IP Phone services Messages is configured, also VM profile is there. Messages and Services work different in CUCM 7.0.x due to a new feature called Enhanced Services Provisioning

Check your common device profile in 7941.

Let us know.

New Member

Re: "no service configured" displaying when press message/servic

Hi GONZALO,

Thanks for your reply. I checked my phone service, unfortunately there is no messages service there---The others are there.

I used the standard common phone profile.

This cucm was upgraded from CM7.0 beta to CUCM 7.02 on vmware.

Can you please help me to point which URL I should use for Message button?

I tried the following, but still didn't work for message button on 7941(I checked vm profile, upgrade the latest firmware):

Service Name: Messages

Ascii service Name: Messages

Service Description:Messages

Service URL: Application:Cisco/Messages

Service Category:XML Service

Service Type:Messages

Check Enabled, Enterprise Subscription

Can you please check where I was wrong?

Also, how can I find those phone service URLs (Internal to CUCM) guide?

Thanks,

JJ

New Member

Re: "no service configured" displaying when press message/servic

Changed Messages to Voicemail on the service URL, it works.

Thanks,

JJ

New Member

"no service configured" displaying when press message/service bu

Hi,

After configure this service the voicemial still not work. Is there any service to restart for service working.

Hall of Fame Super Silver

"no service configured" displaying when press message/service bu

Can you post a screen shot of the service configuration?

Chris

3082
Views
0
Helpful
5
Replies