Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

Service Statistics Monitor shows "No Monitor Elements to report on"

Using Service Statistics Monitor 1.0

Under Views > Reports > I click a report and get "No Data Available", then in red below it "No Monitor Elements to report on".

My SSM Agent is green to CUOM/CUSM. The status shows success. My CUOM has data from CallManagers, etc.

5 REPLIES
Silver

Re: Service Statistics Monitor shows "No Monitor Elements to rep

Reports were not available from CUSSM because the source may not configured on CUOM.

New Member

Re: Service Statistics Monitor shows "No Monitor Elements to rep

Hi,

I have configured all data perfomance to CUOM 2.1 side, but no data I'm still receiving on CUSSM 1.1.

I configured the Performance Polling on the Voice Utilizzation Settings for the devices, but no data receiving.

Jason, did you solved ?

Any helps would be appreciate.

Leonardo

New Member

Re: Service Statistics Monitor shows "No Monitor Elements to rep

I am having the same issue, did you find resolution to this problem? Please share.

New Member

Re: Service Statistics Monitor shows "No Monitor Elements to rep

Did you generate the report?  If you are looking at a monthly report, there won't be any data yet because the report wasn't generated yet.  Go into

Edit and click through till you see Finish.  There will be a checkbox right above there and click that to say generate report then click finish.

Cisco Employee

Re: Service Statistics Monitor shows "No Monitor Elements to rep

After making changes in OM performance polling, make sure to do rediscovery of OM again from SSM > Administration > Show > Discover

207
Views
3
Helpful
5
Replies
CreatePlease to create content