Cisco Support Community
Community Member

Show Caller-ID instead of Caller-Numbr

Hi all,

i have a C2921 with CME9.5 and some CP-6921 phones. My problem is, that on internal calls the phone only shows the directory number (1010) instead of the configured line name. 

All phones are configured as SIP devices.

My config is attached below:


voice service voip
 ip address trusted list
 allow-connections h323 to sip
 allow-connections sip to h323
 allow-connections sip to sip
 no supplementary-service sip moved-temporarily
 no supplementary-service sip refer
 fax protocol t38 version 0 ls-redundancy 0 hs-redundancy 0 fallback none
  h225 timeout t302 3
 modem passthrough nse codec g711alaw redundancy maximum-sessions 15
  bind control source-interface GigabitEthernet0/1
  bind media source-interface GigabitEthernet0/1
  registrar server expires max 3600 min 1800



voice register global
 mode cme
 source-address port 5060
 timeouts interdigit 3
 max-dn 400
 max-pool 110
 load 9971 sip9971.9-3-2SR1-1
 load 8961 sip8961.9-3-2SR1-1
 load ATA-187 ATA187.9-2-3-1
 load 6921 SIP69xx.9-4-1-3
 authenticate register
 authenticate realm all
 timezone 23
 time-format 24
 date-format D/M/Y
 mwi stutter
 mwi reg-e164
 voicemail 88000
 url directory
 url authentication User Password
 tftp-path flash:
 file text
 create profile sync 0292646025374671
 network-locale DE
 user-locale DE


voice register dn  2
 number 1010
 call-forward b2bua busy 1000
 call-forward b2bua noan 1000 timeout 22
 call-forward b2bua unregistered 1038
 allow watch
 pickup-group 7
 name Caller Name
 label C.Name


 srst mode auto-provision none
 srst ephone description CCME-SRST MODE: : Jan 14 2013 12:37:38
 authentication credential User Password
 authentication credential evs tzgevs
 em keep-history
 pin 12345
 max-ephones 100
 max-dn 400
 ip source-address port 2000
 service phone webAccess 0
 service directed-pickup gpickup
 system message Plasmatreat GmbH
 url services
 url authentication
 cnf-file location flash:
 user-locale DE
 network-locale DE
 time-zone 26
 time-format 24
 date-format dd-mm-yy
 voicemail 88000
 max-conferences 8 gain -6
 call-park system application
 call-forward system redirecting-expanded
 hunt-group logout HLog
 moh ""
 web admin system name evs password tzgevs
 transfer-system full-consult


Does someone recognize the configuration issue?



Just a stupid question after

Just a stupid question after the initial configs have you done no create profile and create profile again under voice register global?


I have even less config than you and my iphone on sip on the cme shows the calling name when dialing internal to another device.

Voice CCIE #37771
Community Member

Thank you for your quick

Thank you for your quick reply. 

Yes, i deleted and created the profiles, but nothing happened. I can't figure it out 

The phone should be sending

The phone should be sending the calling name in the SIP Invite.  If that's not happening, it's an issue with the phone not getting the correct info in the config files.


Try grabbing a "debug ccsip messages" for a test call.

CreatePlease to create content