Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Single phone displays "Unknown" for any inbound calls

I have caller ID working fine on all phones, except one apparently.

I have a user that whenever they get an external inbound call, the display only has a single line that says "Unknown".  No number, just the word "Unknown".  This happens regardless of the calling party (for instance my cell # says "Unknown" on her phone but her co-worker's phone displays it as "WIRELESS CALLER" and my 10-digit number.  In addtion, it shows the same in "Missed Calls" simply displaying "UNKNOWN" with no call back number.

Internal inbound calls display fine on her phone, showing name and extension.

Any ideas on what to check for this user's phone that is only displaying "UNKNOWN" ??

I have compared both the device and line with another user that is fine and both are exactly the same as far as the parameters, etc.

I have looked at her inbound translation pattern and it looks correct and the same as other users as well.

At this point, I'm not sure what to check.  I've reset her phone, same issue.

I'm assuming there's a setting somewhere in CUCM but I have yet to find it for her number/device.

CUCM version is 8.6.  Phone is a 7942.

Everyone's tags (3)
5 REPLIES

Single phone displays "Unknown" for any inbound calls

What version of firmware is this particular phone running? Is it the same for her co-worker's phone? Have you tried to do a factory reset?

Please rate useful posts.

Please rate useful posts.
New Member

Re: Single phone displays "Unknown" for any inbound calls

I've seen this issue before, and indeed it was a firmware problem.

Sent from Cisco Technical Support iPad App

New Member

Re: Single phone displays "Unknown" for any inbound calls

I have compared her phone to others and besides serial #,  they are the same.  Same model, firmware, app load id, boot load id,  hardware rev., etc.

I've factory reset her phone, still the same with a single line "Unknown number" for inbound calls.

Cisco Employee

Single phone displays "Unknown" for any inbound calls

I'd start looking into that from the GW, take a debug of a call for that phone, and make sure the info is there, then, move to CUCM with traces.

HTH

java

if this helps, please rate

www.cisco.com/go/pdihelpdesk

HTH

java

if this helps, please rate

www.cisco.com/go/pdi
New Member

Hello,

Hello,

Were you ever able to find a resolution for this?  

I have the same problem : customer running CUCM 10.5.2 has a single 8861 phone that shows Unknown on all inbound calls.  The phone sitting next to it with an identical configuration (except different DNs), and the 400+ other various phones in their organization, are all working correctly. All of their 8861 are running the same firmware sip88xx.11-0-1-11.

A factory reset of that phone made no difference.  I'd love ideas on what to try next.

Regards,

Melinda

686
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease to create content