Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Suddenly all calls from all ports drops after almost 01:30

Hi,

 

I have a CUCME v8.6 and suddenly since a couple of days all the calls are dropping after around 1 minute and 30seconds.

I don't know why this happen.

Any suggestions?

 

P.S.: I have rebooted once.

 

Warm regards

/EV

-- Regards Edson Vuma
5 REPLIES

is it happening for internal

is it happening for internal calls? external calls? or both?

//Suresh Please rate all the useful posts.
New Member

Hi, Suresh.Thanks for your

Hi, Suresh.

Thanks for your reply.

 

It happens for externally calls.

 

But everything was working just fine.

 

Warm regards

/EV

-- Regards Edson Vuma

what is the connection to

what is the connection to Provider? PRI or SIP?

 

can you collect the below debugs pls?

 

 - debug voice ccapi inout

- debug isdn q931 or debug ccsip message?

 

 

//Suresh Please rate all the useful posts.
New Member

Hi, The connection is PRI

Hi,

 

The connection is PRI (for local and internacional calls).

We have also a GSM Modem which we use for mobile phones only.

And the drops of the calls happens on both ports.

Find attached the debugs asked.

 

P.S.: I didnt get any messages with the "ccsip message" debug.

 

Warm regards

/EV

-- Regards Edson Vuma

Do not see the calls getting

Do not see the calls getting disconnected in the debugs. Please attach complete logs.

Please rate useful posts.
27
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease to create content