Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

UC 520 reinstalled CME OK Now not able to get access to CUE GUI

Hi, I reinstalled CME on my UC 520 as I was getting issues with it, the problem is that now I am unable to access CUE via the Web GUI

When I did was:

Format flash:

Write erase

Copy tftp ios to flash:

xtract CME-Phone phone loads to flash

xtract CME--Support-Files to flash

copy the factory config to startup-config

reload

Everything seems ok except access to the CUE GUI, I guess Im missing files on flash or something ?

Any help would be greatly appreciated to get this issue resolved.

Thanks,

Craig.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: UC 520 reinstalled CME OK Now not able to get access to CUE

Are you browsing to 10.1.10.1 or 10.1.10.2. Your CUE is at 10.1.10.1.

Brandon

9 REPLIES

Re: UC 520 reinstalled CME OK Now not able to get access to CUE

Craig,

Do you have the service-engine interface for CUE setup? Do you have an ip route statement for the service-engine interface? Can you post your config?

Brandon

New Member

Re: UC 520 reinstalled CME OK Now not able to get access to CUE

Hi Brandon, yes its all setup just used the quick configuration tool and plugged in 3 phones. When I phone an extension without picking it up I go through to voicemail.

Attached is the configuration.

Craig.

Re: UC 520 reinstalled CME OK Now not able to get access to CUE

Can you ping the CUE ip address? What happens when you try to browse to the GUI?

Brandon

New Member

Re: UC 520 reinstalled CME OK Now not able to get access to CUE

I can ping all IP addresses inc 10.1.10.2 (CUE)

I get the standard CME Gui when I try to browse to 10.1.10.2

Re: UC 520 reinstalled CME OK Now not able to get access to CUE

Anything different if you browse to 10.1.10.2/web?

Brandon

Re: UC 520 reinstalled CME OK Now not able to get access to CUE

I just noticed that your service-engine ip address is 10.1.10.1, so 10.1.10.1/web should take you to the CUE GUI.

Brandon

New Member

Re: UC 520 reinstalled CME OK Now not able to get access to CUE

I get a message saying this page cannot be found

Re: UC 520 reinstalled CME OK Now not able to get access to CUE

Are you browsing to 10.1.10.1 or 10.1.10.2. Your CUE is at 10.1.10.1.

Brandon

New Member

Re: UC 520 reinstalled CME OK Now not able to get access to CUE

Brendon, yes you are correct.

I wasn't concentrating. Thanks for your help!.

402
Views
0
Helpful
9
Replies
CreatePlease login to create content