Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

UC500 directory lookup problem

Hello,

I've installed a UC520. Now we've a problem with the directory lookup. When a external number exist in the directory, the name is not presented in the display when a call arrives from that external number. When I make the same configuration on a CME the name will be presented.

What can be the problem? Is this an UC500 issue?

Greets Niels

Please rate or mark answered for helpful posts.
12 REPLIES
Hall of Fame Super Gold

Re: UC500 directory lookup problem

Do you have

service dnis dir-lookup

under telephony-service ?

hope this helps, please rate post if it does!

Community Member

Re: UC500 directory lookup problem

Yes, I always configure that setting.

This is the telephony-service configuration, I only changed the phone number :)

max-ephones 8

max-dn 10

ip source-address 192.168.12.210 port 2000

auto assign 1 to 10

service dnis overlay

service dnis dir-lookup

service dss

user-locale NL

user-locale 1 NL

user-locale 2 NL

user-locale 3 NL

user-locale 4 NL

network-locale NL

network-locale 1 NL

network-locale 2 NL

network-locale 3 NL

network-locale 4 NL

max-conferences 4 gain -6

transfer-system full-consult

directory entry 1 00553333333 name test

Please rate or mark answered for helpful posts.

Re: UC500 directory lookup problem

Hi Niels,

I know it might sound silly but does the incoming CLi on the number match the number in your directory? it could be that the number is not matching correctly, run a debug and see what the incoming number is

I hope this helps

Dave

Community Member

Re: UC500 directory lookup problem

Hi Dave,

Yes, I'm realy sure. The incoming number matches the directory entry. When I made the same configuration on a CME everything works fine. I've this problem only on the UC500.

Please rate or mark answered for helpful posts.
Hall of Fame Super Gold

Re: UC500 directory lookup problem

Then I'm afraid you will need to log a case with the TAC. Consider that UC520 has newer IOS so the possibility of bugs is always there.

Re: UC500 directory lookup problem

RTFM :)

Community Member

Re: UC500 directory lookup problem

tnx! thanks that will help...... :)

Please rate or mark answered for helpful posts.
Community Member

Re: UC500 directory lookup problem

Hi, ive just tried doing this on my UC520.. and I get the same issue. Id be interested to know if the case is looked at by Cisco...

Hang on though.. It only seems to work when I do a group pickup. It displays the correct name from the directory, but it doesnt display on the phone the call was intended for.

Hall of Fame Super Gold

Re: UC500 directory lookup problem

Which exact IOS are you running on the UC520? Can you upgrade to 12.4(11)XW4 and try again ?

Community Member

Re: UC500 directory lookup problem

to be honest im not sure, i'll take a look tomorrow when I get to the office

Community Member

Re: UC500 directory lookup problem

Hi there, I've runned IOS 12.4(11)XW3 and upgraded later to XW4 it didn't help.

Please rate or mark answered for helpful posts.
Hall of Fame Super Gold

Re: UC500 directory lookup problem

Now you can tell that it appears to be a bug in the latest version and you should log the problem with the TAC.

495
Views
6
Helpful
12
Replies
CreatePlease to create content