Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

UC520 & Cisco 7921g Wifi Phone in Remote Site

Experts,

  I have a remote site that is EZPVPN'd into the UC520 using a Cisco 861.  The tunnel is up and running as expected.  The 7921g registers and works as you would expect after it has been turned on.  The problem comes in when you leave it idle, after a minute it seems like it loses connectivity to the UC520, but if the phone is left to itself, it will re register and work, then go "offline" again.

  It is connected to a non Cisco AP at the moment.  Could this be the issue?  What else could be causing this to happen when connectivity is solid?  Also a ping to the office gateway fromthat remote site is between 10ms and 40ms.

Brian

5 REPLIES
Hall of Fame Super Gold

Re: UC520 & Cisco 7921g Wifi Phone in Remote Site

is 7921 Fw the very latest ?

debug ephone keeplaive shows anything ?

New Member

Re: UC520 & Cisco 7921g Wifi Phone in Remote Site

The debug shows it registered with no errors.

New Member

Re: UC520 & Cisco 7921g Wifi Phone in Remote Site

I noticed the keepalive is only at 2...compared to the hundreds or thousands for the other 7921's in the local site...any ideas?

Hall of Fame Super Gold

Re: UC520 & Cisco 7921g Wifi Phone in Remote Site

Update FW as necessary to begin with.

New Member

Re: UC520 & Cisco 7921g Wifi Phone in Remote Site

Resolved myself.  Issue was not with Wifi.  QOS was configured properly.

896
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease to create content