Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

UCxn 9.1- VM to email not working for 1 user

Hi all,

 

I have a user who is having issues with Unity Connection and Exchange server.

He is not able to get voice mail i his outlook.
When I test the connection from Unity to exchange for this user I get the following :

"HTTP status=[200] Diagnostic=[Failed extract folder ID '' from response] Verb=[POST] url=[https://10.2.4.60/EWS/Exchange.ASMX] request=[<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <soap:Envelope xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:t="http://schemas.microsoft.com/exchange/services/2006/types"> <soap:Header> <t:RequestServerVersion Version="Exchange2007_SP1"/> <t:ExchangeImpersonation> <t:ConnectingSID> <t:PrimarySmtpAddress>TC@abc.com</t:PrimarySmtpAddress> </t:ConnectingSID> </t:ExchangeImpersonation> </soap:Header> <soap:Body> <GetFolder xmlns="http://schemas.microsoft.com/exchange/services/2006/messages" xmlns:t="http://schemas.microsoft.com/exchange/services/2006/types"> <FolderShape> <t:BaseShape>Default</t:BaseShape> </FolderShape> <FolderIds> <t:DistinguishedFolderId Id="deleteditems"> <t:Mailbox> <t:EmailAddress>TC@abc.com</t:EmailAddress> </t:Mailbox> </t:DistinguishedFolderId> </FolderIds> </GetFolder> </soap:Body> </soap:Envelope> ] response=[<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><soap:Envelope xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"><soap:Header><t:ServerVersionInfo MajorVersion="8" MinorVersion="3" MajorBuildNumber="348" MinorBuildNumber="2" Version="Exchange2007_SP1" xmlns:t="http://schemas.microsoft.com/exchange/services/2006/types" /></soap:Header><soap:Body><m:GetFolderResponse xmlns:t="http://schemas.microsoft.com/exchange/services/2006/types" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/exchange/services/2006/messages"><m:ResponseMessages><m:GetFolderResponseMessage ResponseClass="Error"><m:MessageText>Connection did not succeed. Try again later.</m:MessageText><m:ResponseCode>ErrorConnectionFailed</m:ResponseCode><m:DescriptiveLinkKey>0</m:DescriptiveLinkKey><m:Folders /></m:GetFolderResponseMessage>"

I've already tried deleting his account in UCxn 
Any idea what could cause the above ?

sharri

3 REPLIES
Silver

Hello Shari, As per the

Hello Shari,

 

As per the description the issue is for a single user therefore differences from the working users should be pointed out, some questions to assist in this process:

 

1.Does the account have a shared mailbox?

2.Is the account part of a GPO?

3.Does the account have any delegated access?

4.Is the account located in a different mailstore?

5.Is the user able to connect to Outlook via OWA while having the Outlook client closed?

6. Was the users mailbox migrated recently from a different UM service in CUC or from a different Exchange?

 

Regards,

 

DavidRP

New Member

We installed "EWS editor" and

We installed "EWS editor" and the EWS login fails for the non-working user & was successful for the working.

That proved the problem was on the exchange side for that user.

 

New Member

Hi Sharii,Has your problem

Hi Sharii,

Has your problem been resolved? I have the same issue.

136
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease login to create content